To Office: Too Nude

Baiklah saya akui saya masih berkutat dengan nude-look yang lagi beken itu. Sumpah deh ternyata being nude is not that simple. Kirain tinggal pake mata coklat sama nude lips aja udah jadi, ternyata bisa jadi terlalu pucat sampe kayak mau mati, ato malah ga pake make up samsek.

Kali ini percobaan yang kesekian saya pake:

Face: TBS Virgin Mineral foundation, TBS Compact Powder

Eyes: LA Colors Jumbo Eye Pencil in #SandCastle light bronze

Lip: Benefit Lip Gloss #Fuchsia Fever dan Rimmel Apocalips #Nude Eclips

Hasilnya? okelah emang ga terlalu nyolok untuk ke kantor, tapi jadi kayak ga pake make up blas. muka blank aja gitu, ga ada karakter samsek. Kurang ah….mesti banyak belajar lagi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s