Outfit-of-the-Day: Warm Brown

Udah lama juga ga fefotoan di dalem lift, abisnya sejak pegawai pake seragam aku jadi ga semangat bereksperimen, meskipun aku ga harus pake seragam sih. Then thursday came and everybody wears anything they want (not quite)

TOP: Brown button up shirt (Polo)
BOTTOM: Black straight cotton pants (Mango)
ACCESORIES: Braided brown belt (unknown), Black pointy kitten heels pump (June+Julia), floral cotton scarf (street shop-Seoul)

 

Meskipun ga keliatan di foto aku mau catet FOTD nya juga deh, Aku suka efeknya kayak ga bermakup tapi wajah seger dan mata tajem (secara lagi pake softlense)

FACE: Ponds Age Miracle BB Cream, The Body Shop Compact Powder, Coastal Scent Cheeck pallete (raspberry blush, brown bronzer, white highlighter)

EYES: Benefit Creaseless Cream Shadow #Sippin Dippin (Champagne color), Lyra Eye pencil along water lines, Maybelline VolumExpress Mascara upper lashes

LIPS: Cherryculture LipBalm, Revlon Almost Nude (nude orange), Estee Lauder Ripe Papaya Lipstick and Lip Gloss (warnanya jadi nude aja sih, tapi aku suka layer2 biar ga kering)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s